Την αγορά της Λατινικής Αμερικής κερδίζει το ελληνικό gourmet ελαιόλαδο «Ωλεώαστρων», το οποίο πρόσφατα έλαβε διεθνή διάκριση στο διαγωνισμό Olivinus, την πρώτη που αποδίδεται σε ελληνική εταιρεία για τη συγκεκριμένη κατηγορία στον διαγωνισμό.
To ελαιόλαδο «Ωλεώαστρων» παράγεται στους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην Σπάρτη Λακωνίας, σε μια κυρίαρχη περιοχή ελαιοκαλλιέργειας, η οποία φημίζεται για τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον της (ΠΓΕ – Προστατευόμενη Γεωργραφική Ένδειξη).